Maszyna do klusek - Warszawa
Kiedy konkurencja na rynku gastronomicznym jest coraz większa, lokale gastronomiczne muszą stawiać na jakość i innowacyjność, aby przyciągnąć klientów. Jednym z elementów, który może przyczynić się do sukcesu restauracji czy baru, jest zainwestowanie w profesjonalną maszynę do klusek w Mazowieckim. Maszyna do klusek HSMS 200 jest sterowana elektronicznie, ma dwa silniki napędzające z przekładniami – osobny napęd do przystawki formującej produkt i osobny do pompy ciasta. Taka konstrukcja umożliwia produkcję szerokiego asortymentu wyrobów i płynną regulację maszyny. Dzięki niej, przygotowanie klusek staje się szybsze i łatwiejsze, co pozwala zaoszczędzić czas i wysiłek pracowników. Ponadto, urządzenie to gwarantuje jednolitą wielkość i kształt produktów, co wpływa na estetykę potrawy oraz jej jakość. W efekcie, kucharze mogą skupić się na innych aspektach przygotowywania posiłków, co przekłada się na lepszą organizację pracy w kuchni.
Maszyna w zależności od zastosowanej przystawki może produkować kopytka, kluski leniwe, kluski śląskie, pyzy (bez nadzienia), pulpety mięsne i kluski ziemniaczane (przecieraki). Dzięki temu, lokal gastronomiczny może w prosty sposób poszerzyć swoją ofertę o nowe dania, które z pewnością przyciągną uwagę klientów. Warto również dodać, że maszyna do klusek w Warszawie pozwala na eksperymentowanie z różnymi smakami i dodatkami, co daje możliwość stworzenia unikalnych potraw, które wyróżnią lokal na tle konkurencji. Ponadto, dzięki zwiększonej wydajności pracy, restauracja może przygotowywać większą ilość potraw w krótszym czasie, co przekłada się na większe obroty i zyski. Zachęcamy także do zapoznania się z naszą ofertą maszyny do pyz w Warszawie.
Klienci coraz częściej poszukują oryginalnych smaków i wysokiej jakości produktów. Inwestycja w naszą maszynę do klusek pozwala sprostać tym oczekiwaniom. Dzięki niej, potrawy są estetycznie podane, a ich smak będzie niepowtarzalny. Wykorzystanie urządzenia do klusek gwarantuje stałą jakość przygotowywanych dań, co przekłada się na zadowolenie klientów i ich chęć powrotu do lokalu.
Wydajność w zależności od produktu
- kopytka o masie 15g – 50-150 kg
- kluski leniwe – 50-150 kg
- kluski śląskie – 50-150 kg
- pyzy bez nadzienia – 50-150 kg
- przecieraki (szare kluski) – 50-150 kg
Dane techniczne | |
Moc zainstalowania | 0,75 kW |
Napięcie zasilania | ~ 230 V |
Wymiary (dł/szer/wys) | 500/320/1300 mm |
Długość transportera | 300 mm |
Masa |
90 kg |